Header image
  
info@geosfera.si varovanje podatkov  
 
 
 
 

 
 
VAROVANJE PODATKOV, UPORABA PIŠKOTKOV


Splošno

Spletno mesto www.geosfera.si se zavezuje, da bo ščitilo vašo zasebnost in razvijalo tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava velja za spletno mesto www.geosfera.si. Z uporabo spletnega mesta www.geosfera.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto www.geosfera.si  ne zbira nobenih vaših osebnih podatkov. Spletno mesto www.geosfera.si lahko samodejno zbira nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika, kot so:
• Naslov - IP
• vrsta brskalnika
• imena domen
• čas dostopanja
• naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Spletno mesto www.geosfera.si te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta in prilagajanja vsebine navadam uporabnikov.

Uporaba in varovanje osebnih podatkov
Spletno mesto www.geosfera.si  ne zbira nobenih vaših osebnih podatkov.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki so namenjeni boljšemu delovanju spletnih aplikacij in tako se v piškotke lahko beležijo vaše nastavitve, preference, informacije o prijavi uporabnika in drugo. 
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema.

Spletno mesto www.geosfera.si uporablja piškotke Google Analytics:

Ime piškotka Opis in namen Trajanje
__utma Potreben za razlikovanje med uporabniki in sejami. 2 leti
__utmb Beleži nov obisk uporabnika ali sejo. 30 minut
__utmc Beleži  čas trajanja obiska strani. sejni
__utmz Shrani vir prometa. 6 mes.

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta in prilagajanja vsebine navadam uporabnikov.

Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite tudi v nastavitvah brskalnikov. To lahko za najpogosteje uporabljane brskalnike storite na naslednjih povezavah:

 
 
 

VIZITKA >
Podatki o podjetju Geosfera d.o.o.

KONTAKT >
Zaposleni in kontaktni podatki

REFERENCE >
Poglejte si naše reference.

KONTAKTNI OBRAZEC >
Pošljite nam sporocilo.

KORISTNE POVEZAVE >

 
 

Kje nas najdete ?

       

mapa

 

Izdelava strani: matičk webdesign